Een beperkt budget of alleen op zoek naar inspiratie? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Tuininspiratie-Op-Maat.nl!

Deze klaar voor gebruik ontwerpen zijn ingedeeld in diverse categorieën en zijn allemaal gebundeld in een e-book. Elk e-book bevat 14 unieke ontwerpen zodat u meerdere opties heeft waar u uit kunt kiezen.

U kunt kiezen tussen een voortuin, achtertuin, dakterras en/of patiotuin. De afmeting van de voorbeelden staat per categorie aangegeven.

De ontwerpen dienen als inspiratie en onderlegger voor uw tuin. Zo kunt u de Patiotuin bijvoorbeeld ook eventueel gebruiken voor de achtertuin.

De 14 voorbeelden zijn getekend en aangevuld met enkele foto’s om de ontwerpen te verduidelijken. Verder is er een legenda en een potentiële beplantingslijst toegevoegd. De beplantingslijst is natuurlijk maar een kleine greep uit het zeer grote aanbod aan beplanting.

Mocht u een beplantingsplan op maat willen, stuur ons dan een bericht. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we dan een en ander te bespreken.


Ongeacht welk ontwerp u kiest u kunt natuurlijk nog steeds uw eigen sfeer creëren. Materiaalkeuze en kleuren kunnen ieder ontwerp weer een andere sfeer geven.

Veel plezier met deze kant & klare ontwerpen.

Het is niet toegestaan de ontwerpen te repliceren.

Mocht u nog nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.